Tel Aviv Engineering Department Building Competiti Tel Aviv Engineering Department Building Competiti Tel Aviv Engineering Department Building Competiti
CLIENT:
LOCATION: Tel Aviv
DATE: 2012
STATUS: COMPETITION
CLIENT:
LOCATION: Tel Aviv
DATE: 2012
STATUS: COMPETITION
CLIENT:
LOCATION: Tel Aviv
DATE: 2012
STATUS: COMPETITION
TEXT
A competition entry for a new 12,000 sqm office and archive building with a public park, all over existing parking levels. Our design concept suggested two large transparent floors, open and welcoming to the public, with 4 office levels on top. Two large central courtyards enable light into the large floor plate.
in collaboration with danny lazar architects.
A competition entry for a new 12,000 sqm office and archive building with a public park, all over existing parking levels. Our design concept suggested two large transparent floors, open and welcoming to the public, with 4 office levels on top. Two large central courtyards enable light into the large floor plate.
in collaboration with danny lazar architects.
A competition entry for a new 12,000 sqm office and archive building with a public park, all over existing parking levels. Our design concept suggested two large transparent floors, open and welcoming to the public, with 4 office levels on top. Two large central courtyards enable light into the large floor plate.
in collaboration with danny lazar architects.