HP/ Mercury Headquarters Building no. 2 HP/ Mercury Headquarters Building no. 2 HP/ Mercury Headquarters Building no. 2
CLIENT: Mercury Interactive Corporation
LOCATION: Yehud Industrial Area, Israel
DATE: 2001
STATUS: COMPLETED
CLIENT: Mercury Interactive Corporation
LOCATION: Yehud Industrial Area, Israel
DATE: 2001
STATUS: COMPLETED
CLIENT: Mercury Interactive Corporation
LOCATION: Yehud Industrial Area, Israel
DATE: 2001
STATUS: COMPLETED
TEXT
An architectural design for a second building for the Mercury Software Corporation covering an area of 16,ooo sqm. The design process included the preparetion of the complete program with the client, the architectural design, and a comprehensive interior design. The project includes an open space area for more than 350 work stations, closed offices, laboratories, and recreation facilities. All this is incorporated within a building comprising of four stories of office space above grade and two underground levels of parking and service areas. All of the floors are open to a dramatic atrium space with a monumental stair climbing through it. An architectural design for a second building for the Mercury Software Corporation covering an area of 16,ooo sqm. The design process included the preparetion of the complete program with the client, the architectural design, and a comprehensive interior design. The project includes an open space area for more than 350 work stations, closed offices, laboratories, and recreation facilities. All this is incorporated within a building comprising of four stories of office space above grade and two underground levels of parking and service areas. All of the floors are open to a dramatic atrium space with a monumental stair climbing through it. An architectural design for a second building for the Mercury Software Corporation covering an area of 16,ooo sqm. The design process included the preparetion of the complete program with the client, the architectural design, and a comprehensive interior design. The project includes an open space area for more than 350 work stations, closed offices, laboratories, and recreation facilities. All this is incorporated within a building comprising of four stories of office space above grade and two underground levels of parking and service areas. All of the floors are open to a dramatic atrium space with a monumental stair climbing through it.